keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Elossa ollaan!

Pitkästä aikaa kuulumisia. Ollu vähän motivaatio-ongelmia tän blogin suhteen. 
Paino ei oo tippunu, mutta ei myöskään laskenut. Mitoissa on tapahtunut pieniä muutoksia reilu kuukaudessa.
Herkut on maistunut silloin tällöin, yllätys. Pitäis keksiä lisää keinoja pysyä erossa niistä. Lisää aktiviteetteja arkeen. 


GoExpot jäi sitten sen oksennustaudin takia käymättä. Harmittaa edelleen. Enskerralla sitten.
Lenkkeilyohjelman oon unohtanut hetkeksi koska syke huitelee niin korkeella heti kun vaihtaa reippaasta kävelystä nopeemmaks. Pitäis kai saada lenkkikaveri niin pysyis sillä nopeudella että pystyis juttelemaan. 
Nyt siis pitkiä kävelyreissuja rattailla ja ilman. Syy korkeeseen sykkeeseen on vissiin kilpirauhasen vajaatoiminnassa mikäli on uskominen eilistä googlettelua. Olossa se ei pahemmin tunnu ainakaan pahalta. 

Sykkeistä vielä sen verran että viikko sitten piloxingissa max. syke oli käynyt 230!!! Miten tuo voi olla edes mahdollista?! Keskisyke oli 147. Kaloreita 49min aikana kului 376. 

Piloxing saattaa kuitenkin nyt jäädä, ihanasta ohjaajasta huolimatta. Nimittäin kävin eilen lenkkeillen tuolla Fressissä (lähin kuntokeskus meiltä, matkaa noin 1,5km) vihdoinkin tekemässä sen sopparin sinne.  Voitin sinne jo jokin aika sitten 25e lahjakortin (siitä ei muuten eilen ollut edes puhetta...) ja sieltä on soiteltu jo useamman kerran.
 Huomenna ois klo. 18 siellä kuntosalin opastusryhmä tms. Sitä ennen voisin käydä hommaamassa salikengät jne. kun edelliset on hukassa ja aikansa jo palvelleet. 
Aikomuksena ois myös ottaa muutama pt-kerta. Nyt siellä on maaliskuun ajan tarjouskin siitä. 
Miehen veljenvaimolta aion kysyä, josko se tekis mulle saliohjelman. Eiköhän noita tuloksia ala pikkuhiljaa syntymään ja näkymään.  :)
Samalla kortilla saa uimahalliin liput puoleen hintaan.


Pari kertaa viikossa oon myös viihtynyt kinectin ja Your Shape Fitness Evolved 2012: n parissa. Eilisen jäljiltä on kivasti lihakset vähän kipeinä. Tuo on tosi hyvä kyllä jos ei pääse kotoa mihinkään treenaamaan.
Avannossa tulee käytyä vähintään se kolme kertaa viikossa.

Aamupaino: 56.0 (-400g)
Vyötärö: 82cm  (-2cm)
Peppu: 90cm (-1,5cm)
Käsivarret: 25,5 (-0,5cm)
Sääret: 33cm
Reidet: 51,5cm




Kamera on siskolla lainassa ja alkaa olee jo vierotusoireita näin muutaman päivän jälkeen.


Yks iso muutos on tapahtunut näin yleisesti. Mun aktiivisuustaso on noussut huimasti verrattuna viime vuoden loppuunkin. Jos ei pääse liikkumaan niin tulee olo että vois hyppiä seinille.
Välillä on hyvä muistaa, että on sitä jotain saanut jo aikaseks.


Nyt pitkälle lenkille tuplarattaiden kans. Mieletön ilma!

Ei kommentteja: