maanantai 30. tammikuuta 2012

Juoksu talvella ilman häntäluun murtumaa ja katkenneita nilkkoja

Tällähän hetkellä mun juoksun "esteenä" on tuo talvinen keli.
Pakkasta on niin paljon että tottumattomat keuhkot huutaa hallelujaa kun ottaa vähääkään ripeämpiä askelia, mutta sehän on kai vain tottumiskysymys.
Toinen ongelma on liukkaus. Se tihkusateessa paljaalla asfaltilla juoksu oli ihanaa, mutta tuo jäinen tantere ei todellakaan houkuttele. Siihenkin on onneksi olemassa ratkaisu.
Talvijuoksulenkkarit ois kiva omistaa, mutta jospa ne olis ostoslistassa enstalveksi ja tää talvi mennään vielä noilla vanhoilla lenkkareilla. Ostan niihin lisäksi liukuesteet.

kuva: Scandinavianoutdoorstore.com


Joko kenkiin ruuvattavat nastat tai nuo ketjut löytyi googlettamalla.
Lisäksi löysin  EzyShoes-liukuesteet
Esitteeseen pääset tästä.



kuvat linkkien takaa löytyvältä sivulta.


Nuo haen luultavasti huomenna joltain jälleenmyyjältä koska tuolta sivuilta tilattuna niihin tulee 10e lisämaksu. Samalla voisin käydä ennakkoäänestämässä. 


Juoksussa en tosiaan päässyt alkua pidemmälle, mutta ikävä sitä ehti jo tulla. Ja sanoin joskus etten ole yhtään juoksijatyyppi koska se on niin tylsää. 
Oon asettanut itsellen uuden tavoitteen syksylle. Keväälle tavoite on siis tuo naistenkymppi. Siitä toisesta tavoitteesta postaan myöhemmin.


Nyt on välipalan aika, ja sen jälkeen kiskon toppavaatteet päälle itselle ja lapsille ja lähdetään riehumaan lumeen ja pulkkamäkeen.

Ei kommentteja: