keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tuloksia näkyvissä! *tuuletus*

Viime viikolla kävin keskiviikkona labrassa ottamassa taas kilpirauhasarvot. Arvoista en tiedä muuta kuin että lääkeannos oli liian suuri. Lääkäri soitti seuraavana aamuna, että mun pitää pienentää annosta. Ei kysyny olosta, voinnista tms. yhtään mitään ja oli muutenkin töykeen oloinen. Sain lopuksi nopeesti kysyttyä sykkeistä esim. lenkkeilyn aikana ja sanoi et voi hyvinkin olla että syke on korkeepi liian ison annoksen takia. Kauheella kiireellä sitten lopetti puhelun ja mulle jäi taas niin pska fiilis tuosta lääkäristä.
En tosiaan oo ees nähny lääkäriä, saati päässy kyselemään yhtään mitään tästä asiasta. Labrahoitajan oon nähnyt ainoostaan. Kun sain tietää kilpirauhasen vajaatoiminnasta, lääkäri ei edes selittänyt mikä se on ja miks se mulle on tullu. Ei muuta kuin että "Labran tulokset näytti että sulla ois kilpirauhasen vajaatoimintaa. Sulla alkaa elinikäinen lääkitys, voitko tulla hakemaan reseptin mahdollisimman pian." Enkä siinä sitten tajunnut edes kysellä mitään. Netistä kaiken on saanu kaivaa jos on tietoa halunnut.

Viime torstain jälkeen olo on ollut flunssainen ja muutenkin ihan hirveä. Niinkuin olis kesän hurjimmat helteet ja lämmönsietokyky ihan surkee. Oonki pomppinu kotona olemattomissa vaatteissa ja pitänyt parvekkeen ovea auki. Lihaksia särki ja tuntui kuin olis ollu enemmänki kuumetta, mutta ei... 36.6 korkeimmillaan. Nyt taitaa olla taas 35.8 enintään.

Eilen olikin sen verran kohtuu olo, että menin lenkkeillen hammaslääkäriin ja takaisin. Iltapäivällä lähdin kahvakuulailemaan ja sinnekin hölkkäilin.


Sykemittarin mukaan kaloreita kului kahvakuulassa vähemmän kuin viikko sitten samalla tunnilla, mutta tiiä sitten onko vain ollut niin ettei oo jossain vaiheessa saanut mitattua sykettä. Olo on kuitenkin paljon enemmän junanallejäänyt kuin viimeksi. Johtuiskohan oikeesti siitä etten tällä kertaa treenin jälkeen ottanut palautusjuomaa. Se lähtee kuitenkin tilaukseen huomenna.

Aamupaino oli tänään 55.2kg! Vielä aikalailla tasan -5kg niin painan yhtä paljon kuin naimisiinmennessä. Vielä -2-3kg niin painan yhtä paljon kuin ennen raskauksia.

Tänään aattelin lähtee pidemmälle reippaalle kävelylenkille tuplarattaiden kanssa.
Harkitsen muuten jo kahvakuulan ostamista kotiinkin. Mielettömän tehokasta ja mukavaa!

Ps. Tuloksia alkaa oikeesti näkymään myös peiliin katsoessa. Enkä tarkoita nyt pelkästään läskin vähenemistä, vaan ihan oikeita lihaksia.
Eniten innoissaan oon mun käsivarsista! Niissä on selvästi muutakin jo kuin löysää :D!! Allit pienentyny huomattavasti ja kädet alkanu kiinteytymään. Niissä on patestaa ;).

Nyt kun mulla on se kamera ja siskokin täällä niin koitan saada muutaman kuvan tänne tän päivän aikana.
Ois vaan pitänyt ottaa ne lähtökuvat, nyt harmittaa ettei musta löydy edes mitään "näin kuvan itsestäni juhlissa ja päätin alkaa laihduttamaan" -kuvaa. Olispa kiva vertailla! Mutta nyt otan ne kuvat ja vertailen parin kk:n päästä koska matkaahan vielä on jäljellä.


kuvat: pinterest ja google-kuvahaku

Ei kommentteja: