torstai 14. helmikuuta 2013

Rakastuin ryminällä rugbyyn








Tiistain treenit oli supermukavat! Miten aika voikaan lentää noin vaikka treeni on rankkaa?! Ei todellakaan tuu mietittyä kelloa koko aikana. Paitsi lopussa kun tekis mieli jäädä vielä treenaa.
Kun on niin äärettömän hauskaa ja mielenkiintoista. Ja huippuakin huipumpi joukkoe.
Joka treenien jälkeen suu on korvissa eikä me paljoa muuta enää puhutakaan ystävän kanssa ;).

Koneella on auki aina kymmeniä sivuja rugbyä. Pelejä youtubesta ja muualta netistä ja muita aiheeseen liittyviä sivuja. Joukkoeen sivut fb:ssä jne.
Rugby-kärpänen on puraissut pahemman kerran siis.

Nyt pitäis alkaa pikkuhiljaa miettii vakuutusasioita. Extreme-urheilulaji ja kilpailu. Urheilun tapaturmavakuutus rugby-lisäyksellä. Harjoitella voi ilmankin, mutta pelaamiseen vakuutus on pakollinen eikä sitä saa edes joka paikasta. Jos jotain sattuu niin se tietää yleensä leikkausta eikä vakuutusyhtiöt oikein tykkää siitä.

Otin treeneihin kameran mukaan vain huomatakseni että akku oli finito. Niin kiva. Nyt se on kuitenkin visusti latauksessa.

Täällä sairastetaan taas. Nyt tuollanen mukava korkea kuume vuorotellen jokaisella. Vanhempi lapsista lähes 40 asteen kuumeessa eikä ruoka maistu lähes ollenkaan.

Tänään olis ystävänpäivämäenlaskurieha rugby-porukalla. Rattikelkka ja pulkka odottaa kuistilla, toivottavasti selviän lähtemään. Joko sinne tai pitkälle rasvanpolttolenkille. Paino on edelleen 62.0kg.
Viikonlopun messuilta tuli tilattua Me Naiset Sport.

I play rugby. What is your superpower?

Ei kommentteja: