perjantai 22. helmikuuta 2013





Tiistain treenit oli taklausta täynnä. Toinen olkapää on mustelmilla ja aristaa, samoin kuin toinen. Kahdessa varpaassa on lovet joista on lähtenyt iho vereslihalle asti. Mutta se on niin mukavaa!

Treenien jälkeen ajoin liukkaalla tiellä ojaan. Vauhtia oli vaivaiset 60-65 ja ajoin varovaisesti kuin mummo. Silti lähti lapasesta ja uppos syvälle. Hikisenä treenikamppeet päällä ei mikään paras vaihtoehto ajaa syvälle ojaan (pimeä syrjäinen tie jossa ei liikennettä).
Akkukin oli loppunut mutta sain kyydin kotiin ja haettiin auto miehen ja kaverin kans pois sieltä isolla maasturilla. Siellä lantion syvyisessä lumessa lumitöitä tehdessä tuli tehtyä myös vähän hyötyliikuntaa. Muutaman köyden ja ketjun katkeamisen jälkeen se sieltä lopulta lähti.
Onneksi ei käynyt pahemmin.

Tämän viikon liikuntamäärä on tällä hetkellä 2h15min. Huomenna on ainakin 2h treenit + lenkki. Sunnuntaina myös lenkille.
Paino on pysynyt samana. Ensiviikolla juosten labraan!
Edit: eikun se olikin lähtenyt laskuun. 61.4kg. Hitaasti mutta varmasti.

Ps. hammassuojiin rupeaa jo tottumaan. Noihin alle 10-vuotiaiden. Nuo reebokin isommat (lasten 10-15v) ei vaan mahdu mun suuhun niin että voisin puhua ja olla yökkimättä.

Ei kommentteja: