sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Huomenna se alkaa..

Illalla oli taas piloxing -tunti, jonne sain kaverin houkuteltua mukaan. Ja mukava kaveri olikin kun ei paljon suostuttelua tarvinu. Huomasin tosin, että se keskittyminen ei ollut niin 100% kun oli vieressä kaveri jonka kans naureskella kun alko vatsassa/pakaroissa/jne. polttelee tarpeeksi :).
Kokeilin myös tällä kertaa ekaa kertaa Herbalife24 -sarjan Hydratea. Tosin laimensin sitä aika paljon kun kaveri toi mulle yhden näytteen. Ei tullut "hiekkapaperioloa" suuhun missään vaiheessa, eikä tunnin jälkeen tehnyt mieli tyhjentää paljullista vettä kurkusta alas. Pitää tilata tuota + muut mulle ja miehelle myös.
Ensi sunnuntaina jään piloxingin jälkeen syvävenyttelyyn. Seuraava piloxing on jo tiistaina.



Huomenna se siis alkaa. 10 kilometrin juoksuohjelma . Mulla ei siis oo mitään juoksutaustaa opiskeluajan jälkeen varsinkaan, niin otetaan näin hissukseen vaikka joskus jonkun energiapiikin saaneena haaveilin jo kesällä juoksevani puolimaratonin. Mutta jospa joskus olisinki realistisempi, enkä haukkais liian isoa palaa purtavaks.
En todellakaan oo mikään pakkasen ylin ystävä ja toivon totisesti, että ulkona ois pikkasen siedettävämpi ilma päivällä. 



Naistenkymppihän on toukokuussa 27.pvä. Sinne on todennäköisesti lähdössä kavereitakin, ettei yksin tarvi jolkotella. Hurraa sille! Kimpassa on kivempaa :). 
Sinne on myös mukavasti vielä aikaa. Jospa tää talvi ja kevät menis nopeempaa kun on jokin tavoite.
Laskujen mukaan tuo juoksuohjelma ois maaliskuun lopussa ohi. Maaliskuussa on ehkä mahdollista, että jaksaisin juosta kympin. Toivon mukaan. :D Se on mulle paljon se. Siitähän ei oo enää pitkä matkaa siihen puolimaratoniin ;).

Huomisen treeni näyttää tältä:



Päivä 1 (esim. maanantai)
10 min. vapaa
2 min. reipasta kävelyä
10 min. kevyttä hölkkää
2 min. reipasta kävelyä
24 minuuttia yhteensä

Mulla on etätreenikaveri ;) tampereella. Tai tietääkseni niitä on kaks. Mutta siis puhelimen kautta potku persaukselle ennen juoksua jne. Ollaanko siellä kuulolla?!


Tuo ohjelma ei ainakaan alkuun näytä ollenkaan pahalta. Enköhän saa tuon käytyä vaikka "pikku"pakkasessa.
Toivomuslistalla on kunnon sykemittari/kello/mikälie kaikkine herkkuineen. Selailinki jo nettiä ja meni pää pyörälle kaikkien hienouksen viidakossa.

Mitään mittoja en oo hetkeen ottanut, enkä aio ottaakaan vähään aikaan. Sillä saralla tuskin on mitään tapahtunut.

Harmittaa tää kuvien vähyys ja niiden lainaaminen googlesta. Kuvat googlesta hakusanalla juoksu ja naisten kymppi.
Valo on edelleen vähäistä, eikä tää blogi ainakaan kaunistuis mun omakuvista, mutta niitäkin tulee. Ne ennen ja jälkeen -kuvat säästetään siis myöhemmäksi.

Huomasin ilokseni blogini saaneen uusia lukijoita! Kiitos siitä :) kiva saada lisämotivaatioa. Kommentit ois tosi kivoja ja omia blogeja saa mainostaa, varsinkin jos ne liittyy liikuntaan. Kannustetaan yhdessä toisiamme!

Nyt venyttelyt ja nukkumaan.

Ps. Heiaheia on meinannut taas unohtua..

Ei kommentteja: