maanantai 30. tammikuuta 2012

No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch

Elossa ollaan. Enkä oo luovuttanut.
Pari viikkoa on kyllä ollu vähän mitäänsanomattomia. En päässyt kertaakaan piloxingiin, koska olin joka kerta joko tampereella, salossa tai kotona lasten kans ja mies työreissulla treellä. Mieliala on ollut sen mukainen. Hermot kireellä ja tekemättömyys sai mut hyppii seinille ja turhautumaan. Alan olee siis taas oma itseni.
Mies jo jokusen kerran komensi mua lenkille, mutta valitin etten lähde pakkaseen katkomaan nilkkojani.
Hyvä meininki siis!



Perjantaina korkkasin tälle talvea luistimet ja hyvin luisti. N sai myös luistimet ja kypärän vaikka eihän se vielä pystyssä pysy. Jostain täytyy aloittaa! Perjantaina luisteltiin mummilan takapihan lammenjäällä ja lauantaina koululla. Sunnuntaina eli tänään oli pulkkamäen vuoro ja sen jälkeen tuntu ettei salille todellakaan tarvi lähteä.
Tänään oli illalla piloxing pitkästä aikaa. Koko tunnin olin suu korvissa ja niin onnellinen. Vihdoinkin pääsin taas tunnille!


Syy mun ihmeellisesti edelleen pömpöttävään vatsaan selkeni kristallinkirkkaasti mulle eilen.
Tein kuntokalenteri 2012:sta löytyviä kuntotestejä.. Istumaannousuja sain komeat nolla (0) kappaletta! Ihan uskomatonta. Niitä lihaksia EI löytynyt. Epäilen jo niiden hävinneen jonnekin tai katkenneen. Niitä ei siellä ole. Syvät vatsalihakset siis hukassa ihan kokonaan. No yllätys...
Kaukana siis ollaan kouluaikojen kilpailuista kun liikkatunnilla testattiin vatsalihaksia ja voitin ne. Niitä muistellessa siis.
Siinä on siis yksi tavoite erikseen: vatsalihakset kuntoon ja sukkelaan!

Tilasin sykemittarin tänään ja odotan malttamattomana sen saapumista. Siitä luvassa postaus siis heti kun on saapunut ja päässyt käyttöön. Lisämotivaatio ei ole pahitteeksi.
Taas on pää täynnä ideoita ja energiaa. Ihana olo!

2 kommenttia:

Petuli kirjoitti...

Mä myös ihmettelin syksyllä että miten voi olla että en saa kertakaikkiaan yhden ainutta istumaannousua!!? Synnytykset tehneet tehtävänsä... Mut syksyn ja edelleen jatkuneen pilateksen ja jumpan seurauksena yllätyin kuin toissa viikolla kiskoin yhtäkkiä 20. Ja olis mennyt enemmänkin mutta aika loppui kesken :) Lihakset ja tekniikka löytyi taas, jee! Mulle tuo pilates on ollut kyllä ihan paras laji tähän hetkeen kun lihakset on tosiaan olleet kateissa. Sieltä olen oppinut ihan uudet tekniikat ja eritavalla kuulostelemaan kroppaa. Oliks se niin että tuo piloxing hyödyntää myös osittain pilatesta..?

Tiuku kirjoitti...

Joo, luulin kans jo alkavani olee ihan ok kunnossa synnytyksen jälkeiseen aikaan verrattuna mutta hups. Nauroin epäuskosena että ei voi olla todellista.
Piloxing on joo siis pilatesta ja nyrkkeilyä ja ihan hyvin on löytymässä lihakset ainaki tämänpäiväisen olon perusteella ;)
Kyllä tää tästä siis! Rapakunnossa on se etu että tulokset huomaa takuulla.