maanantai 2. tammikuuta 2012

Ei jouluähkyä...

.. vaan jo pidemmän ajan ähky. Ähky koneisiin (tietokone ym.) ja kaikkeen perunamuusista suklaaseen. Ihan kamala olo.

Niin se väsymys palas mun arkeen. Osittain johtuu nuoremman ihan ulalla olevasta unirytmistä. Klo 5 saattaa nukahtaa vasta yöunille. EEI jaksa! Ja vaikka nukunkin vähintään sen 7h yössä niin tunnen oloni kuolemanväsyneeks kun herään. Nyt isoin asia on siis saada tähän perheeseen kunnon rytmi.

Aloitankin siis rauhallisemmin nämä mun harrastukset ja ensimmäisenä alkaa torstaina siis kuntonyrkkeily. Huomasin kauhukseni että oon hävittäny mun kengät eikä housuja tai urheluliivejäkään ole! Nyt äkkiä siis kaupoille. Mutta mistä löytää hyviä eikä kuitenkaan omaisuutta maksavia liivejä jne.?!
Käsisiteitä löytyy muutamat mutta hanskat myin joskus veljelleni koska en tuntenut tarvitsevani niitä silloin. Tosin tuonne ei ainakaan ekalla kerralla omia hanskoja tarvi.

Joulupukki toi avantouintikengät/-tossut ja niitä olis kiva päästä pian kokeilemaan. Tosin avantouinti jäättömässä myrskyävässä meressä EI innosta ollenkaan. Varsinkaan vuosien tauon jälkeen.

Tänään sain soitettua terveyskeskukseen. Huomenna tää tyttö marssii kiltisti siis labraan kokeisiin. Lääkäri haluaa ottaa muutkin kokeet kuin tuon hb:n. Itse aloin epäillä anemiaa koska tähän väsymykseen ei tunnu auttavan mikään. Mieli ja keho ei oikeen oo yhteisymmärryksessä. Voimat tuntuu loppuvan koko ajan. Ylikunnosta tuskin on kyse ;)))

Tänään huomasin taas yhtäkkiä että joulumässäily jatkuu. Tosin muuten pysyin tosi normilinjalla, mutta ne kaikki ihanat joulusuklaat! Niitä on vieläkin jäljellä.
Tänään siivoan talosta joulun pois. Kuusta ja joulusuklaita myöten. Syötän ne tuolle komeemmalle puoliskolle, siinä kun ei kauheesti mikään mättö näy. EPÄREILUA!
Allaolevat kuvat todistaa sen millä linjalla täällä mennään välillä. Tosin tää mun sisällä oleva pahoinvointi ja tän elämäntavan sopimattomuudesta tuleva ahdistus kasvaa sitä vauhtia että oksat pois.
Oon totaalikyllästyny tietokoneeseen, telkkariin, istumiseen, facebookiin, huonosti syömiseen jne. Tulee jotenki niin yli tällä hetkellä.
En ois ikinä uskonu sanovani tätä: Odotan huomista labrareissua verikokeineen ja siitä seuraavaa selvyyttä. Jos niistä ei löydy mitään niin tää menee kaupan lamppuhyllylle ja raahaa kotiin kirkasvalolampun. Iso purkki D-vitamiinia ja kaikki poppakonstit käyttöön. Kunnon ulkoiluvaatteet noille ilmoille ois kans jees. Huomaan heti olossa ison muutoksen kun päivällä ei käy ulkoilemassa. Hypin seinille raivottarena.

Yhdistelmä. Jospa nää kuvat toimis muistutuksena.




Nyt vinkkejä kehiin! Millä pääsee eroon suklaahimosta? Tosin tällä hetkellä niitä ei tarvi tähän hätään koska tuo ähky ja morkkis pitää mut kaukana suklaasta. Mutta tulevaisuutta varten. Mikä teillä tänne eksyvillä toimii herkkuhimon karkottamisessa?

Nyt siivoamaan hyötyliikuntamielessä.
Illalla T ottaa vanhemman lapsen mukaansa kun lähtee säbään. Kaveri luvannut katsoa perään sen aikaa kun isi on maalissa muurina. Sitten otan itsekin tilaisuudesta hyödyn irti ja kokeilen miltä näyttää kuntoplussan dvd pitkästä aikaa. Zumban painoineen luovutin haikein mielin takaisin omistajalleen.

Ps. Paino ei onneksi oo sen suuremmin jouluna noussut. Sitä ennen ja sen aikana on puntari pyörinyt 58kg molemmin puolin. Ei onneksi oo palannut repsahduksista huolimatta 60kg tai sen yli. Ei edes lähelle 59kg mikä on jo juhlanpaikka! Ei enää ikinä sinne.

Ei kommentteja: