tiistai 10. tammikuuta 2012

"The only bad workout is the one that didn't happen"

Eilen kävin ekaa kertaa lenkillä.. huh. Vuosien jälkeen lenkkeily ei ollut kauheen kevyttä. Talvi sais mun puolesta väistyä, mutta näyttää päinvastaiselta kun tälläkin hetkellä sataa lunta.
Pitää kai kaivaa luistimet esiin ja lähteä joku päivä koko perheellä luistelemaan.

Eilen siis hölkkäsin yhteensä n 18min ja kävelin reippaasti n. 12min joka oli mulle ihan sopiva. Aloitin hölkkäämällä ja väliin sitten (köh, köh..!) vaihdoin reippaaseen kävelyyn. Sen jälkeen taas hölkkäsin vähän alle 10min ja jatkoin kävellen. Onneksi ei ollut enempää pakkasta koska tuokin otti jo keuhkoihin rapakunnossa hölkytellessä.
Yksi hyvä asia rapakunnossa on: tulokset huomaa takuuvarmasti helposti kun jaksaa vaan tehdä töitä.

pinterest.com

Tänään olis ollut piloxing, mutta mies on työmatkalla tampereella, eikä lapsilla oo siis ketään hoitajaa siksi aikaa.
Turvaudun siis kuntoplussan Litteä vatsa, vahva selkä -dvd:hen tänä iltana.
Huomenna on tiedossa taas puolen tunnin lenkki.

pinterest.com

Tunnustus: kävin eilen hakemassa kaupasta levyn fazerin sinistä ja söin miehen kans puoliksi sen.
Nuorimmainen (pian 10kk) hajotti mun puhelimen aiemmin illalla osiin ja hukkas takakuorta lukuunottamatta koko puhelimen. Akun se oli saanu irti siitä, joten siihen ei voinut soittaakaan. 3h etsittiin sitä yhteensä. Ensin kolmestaan miehen ja hänen siskonsa kans, ja sen jälkeen jäin yksin kääntämään asunnon ympäri. Konttasin pitkin lattioita ja ryömin sänkyjen alle, käänsin sängyt ympäri, tarkistin vessanpöntön ja roskikset, kengät ja kaapit. Ei mistään. Lopulta mies tuli pelistä ja löysi sen sohvan alta mun kauppareissun jälkeen jostain jalan mutkasta. Sohva oli siirretty useamman kerran etsiessä mutta puhelin oli raahautunut mukana silloin. Akku on vielä kateissa, mutta onneksi sim-kortti löytyi ja vaihdoin käyttöön toisen puhelimen.
Tuo suklaa oli siis ketutukseen ;). Harmi vaan ettei se toiminut vaan sai olon entistä surkeemmaks. Ei siis enää suklaata. Eikä se kyllä kivalta ostokselta tuntunut silloinkaan kun kiikutin sitä alepan kassalle.

pinterest.com

Haaveilen täällä kunnon sykemittarista. Tällä hetkellä sellaista ei siis ole ollenkaan.
Haluan sykemittarin jossa on muitakin toimintoja kuin ne perus sykkeet ja kellonaika. Mielellään matka ja kalorinkulutus jne. kaikki mahdolliset. Sellaisen joka innostaa ja motivoi liikkumaan!
Tällä hetkellä vaihtoehtoina on kaksi joita vertailemalla pitäis valita se itselle parempi (vai löytyyköhän vielä noita parempi mutta kuitenki kohtuuhintainen) :
polar.fi    ft60

polar.fi   ft60

polar.fi   RS300X

polar.fi     RS300X

Tänään tuli tk:sta kirje koskien labratuloksia, nyt alan googlen avulla opiskelemaan sitä. Ainoat arvot mitkä tajusin oli tulehdusarvot, hb ja kilpirauhanen.

Ps. Hui, äsken puntarilla käydessä paino oli 56.5kg!!!! Se tosin palautuu tuonne 57kg tienoille kunhan saan käytyä kaupassa ja tehtyä ruokaa ;). Mutta olipa kiva nähdä edes hetken se lukema tuolla. Ekaa kertaa vuoden 2009 alkukesän jälkeen noin alhaalla. Ihan vasta se tuntui jumittavan 60-61.5kg tienoilla kuukausikaupalla. Reilun puoli vuotta paino ei liikkunut mihinkään, tosin en minäkään satunnaisia kärryttelyjä lukuunottamatta.
Tuo jos joku on motivoivaa! :)))

Edit: tänään ei tullut mahdollisuutta kuntoilulle pulkanvetoa ja kaksostenrattaiden työntöä lukuunottamatta.

Ei kommentteja: