maanantai 13. helmikuuta 2012

Ei ole syitä, on vain tekosyitä

Sain tänään tietää jääväni lasten kanssa kahdeksi viikoksi kotiin kun mies lähtee pohjoiseen työreissulle. Oulunseudulle. Hyvästi siis kaikki yksinäiset treenit siksi aikaa. Pitää siis keksiä muuta.

Hain perjantaina mun Polar ft60:sen. Sydän!
Lähdettiin samantien kauemmas mummolareissuun ja siellä sitten tuli testattua sitä kun oltiin ulkona ja käytiin luistelemassa.
Luistelin 1h 5min jonka aikana kulutin 310kcal. Keskisyke 129 ja max. syke 168.
Kuljetin nuorempaa lapsista pulkassa perässä ja pariin otteeseen sain yksinkin luistella, ja ai että rakastuin tuohon lajiin ehkä ekaa kertaa koskaan.
Pienenä käytiin paljonkin luistelemassa, mutta en sen jälkeen vuosiin voinut sietää sitä. Nyt kun taas alkaa osaamaan muutakin kuin vain pystyssä pysymisen niin luistelu alkaa olee hauskaakin. Ikinä en tosin mun jääkiekkoilijamiehen perässä tuu pysymään. Oon edelleen ihan myyty kun katson sen menoa jäällä.


Yhteensä la-su kulutin 950kcal liikunnalla.
Lauantaina oltiin kolmeen otteeseen ulkoilemassa lasten kans.
Juoksin aamulla tietä pitkin kahta pulkkaa ja kolmea lasta vetäen ja kauhukseni huomasin sykkeen käyneen 206:ssa jossain vaiheessa.
Illalla mentiin vielä ulos ja jätettiin nuorempi lapsista tädin hoitoon. Mentiin tarpomaan lumihankeen ja mies veljensä kans hyppi miehen isoveljen tekemästä pienestä mäkihyppytornista. Mun teki mieli mutta jänistin ja tyydyin vaan pariin otteeseen kiipeämään portaat ja katselee sieltä alas. Lopun ajasta remusin lumessa.



Enskerralla hyppään minäkin!



Ps. Se mun herkkulakko ei ole pitänyt, mutta siitäkin huolimatta juuri äsken mitattu iltapaino (yö) oli 56,7kg.
Viime torstaina sain vapaaillan joka meni istuessa villasukat jalassa pimeässä salissa kera ystävän ja hyvän leffan. Sen jälkeen heitin ystäväni kotiin ja kävin samalla istumassa iltaa. Mentiinpä sitten pasilan luottopizzeriasta hakemaan pizzat mukaan (kävellen tosin;)!) ja söin pitkästä aikaa roskaruokaa.
Pizza oli iso virhe. Ennen kuin olin saanut sen syötyä loppuun, niin alkoi hirvee turvotus. Kasvot, vatsa ja sormet turpos kunnolla. Huuletkin ja silmäluomet. Makasin lattialla syömässä ja huomasin että tuli pää kipeeksi ja tuntui että verenpaine kohos. Mitähän ihmettä? Vielä seuraavana päivänä oli tää pizzakrapula. Huomas todellakin ettei normaalisti syö tuollaista ruokaa.


Ei kommentteja: