keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Jos se on tärkeää, keksit keinon. Jos ei ole, keksit tekosyyn.

Tosiaan nyt kun mies on tämän ja ensiviikon poissa niin otin tehtäväkseni katsoa kuinka paljon se vaikuttaa omaan herkutteluuni. Tänään kaupasta tarttui mukaan Parrotsin jogurttivadelmakuulia, mutta on sekin parempi entä karkit ja nuo on sen verran makeita ettei niitä montaa mene kerralla.

Kävin kaupassa tänään lasten kanssa tuplarattailla.
Kalorit vain vilisti sykemittarissa kun taivallettiin läpi tuulen ja tuiskun (no ei enää sillon edes satanut..) toisiks lähimpään kauppaan. Matkalla huomasin myös että renkaat tarvii kipeesti lisää ilmaa. Reilu tunnin kauppareissulla kaloreita paloi 336 ja ulkona kävelty matka oli n. 2,5km. Keskisyke 121 ja maximi 171 eli ihan tosissaan siellä sai puskea välillä eteenpäin kahden lapsen ja kahden kauppakassin kans.
Käytiin kotimatkalla jäällä pyörähtämässä ja lupasin N:lle että ruoan jälkeen tultais takaisin.

parrots.fi (tän viikon herkkuhetkiin)
Ruoan jälkeen lähdettiin taas ulos. Otin tällä kertaa vaan itselleni luistimet koska N ei kuitenkaan luistele. Luistelin 3km väliin työntäen samalla rattaita joissa I nukkui. 435kcal kului sillä reissulla luisteluineen ja rattaita työnnellen matkat sinne ja takas.
Inhoan ulkoilla varsinkin talvella jos ei itsellä ole mitään tekemistä. Tylsistyn alta aikayksikön jossain penkillä kököttäessä... ja talvella siinä myös jäätyy. On siis tosi kiva että itsekin voi luistella samalla kun N leikkii.
Nyt pitäis venytellä ja mennä nukkumaan.

pinterest.com
Tänään luin mukavan jutun siitä kuinka lumi tekee hyvää kiloille.

Aamupaino oli 55.8kg. (- >5kg) Jee! Hitaasti hyvä tulee :)
Vyötärö: 82,5cm (-10,5cm)
Alan pikkuhiljaa olemaan tyytyväisempi vartalooni. Keskivartalo tosin ei oo edelleenkään ollenkaan kiva (katsokaa roikkuvia mummoja uimahallissa ja miettikää jos sellanen keskivartalo ois jo reilu parikymppisenä), mutta paranemaan päin kovastikin.
Viime viikolla sain 40 istumaannousua. Mukavampi luku kuin sitä pari viikkoa aikaisempi pyöreä 0. :) Tästä on hyvä jatkaa.
pinterest.com
Tämän viikon tulevista liikunnoista en osaa kertoa muuta kuin että luvassa on varmasti luistelua ja laskiaisena pulkkamäkeen. Siinäpä ne todennäköisesti on jos ei ihmeitä tapahdu.
Tällä hetkellä sykemittari näyttää tälle viikolle 1091 kulutettua kaloria (maanantaina en tehnyt yhtään mitään) ja mittarin mukaan viikon tavoite on 2600kcal.
Eilen tosiaan tein n. 45min Tehokas rasvanpoltto -jumpan. Kuntoplussan dvd. En muistanutkaan kuin tuhannen tylsiä ne dvd:t voi olla! Ihmekään kun ei oo tehnyt mieli enää jumppailla kotona.

Ei kommentteja: