keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Karkauspäivä liikunnan parissa

Hengissä ollaan ja toistaiseksi oon ainoa joka on vielä säästynyt tuolta kauheelta taudilta. *kopkop*

Tosiaan ollaan sairastettu oikein urakalla nyt viimeisten kolmen viikon aikana. Ensin oli se flunssa kuumeineen ja mies työreissussa samaan aikaan. Viikonloppuna saatiin oksennustauti mummilasta. La-ti oksensi esikoinen ja ma-ke nuorempi enkä tiedä jatkaako vielä huomenna. Tavaraa tulee molemmasta päästä. Mies oli myös taudissa mutta oksensi vain kerran ja lopun aikaa nukkui.
Viikonloppuna meidän oli tarkoitus mennä e-pohjanmaalta tulevan ystävän ja hänen kummityttönsä kanssa muumimaailman talviriehaan, mutta sattuneesta syystä se jäi. Ensvuonna sitten sinne ja kesällä tietenki heti kunhan on hyvät kelit.

Kun mies oli työreissussa niin se aika kun oltiin terveinä, me liikuttiin ahkerasti ulkona. Kalorit vain vilisi sykemittarissa kun tuolla lumessa tarpoi lasten kans.


Viime viikon liikuntamääräksi sykemittarin kans tuli 5,5h (+1h keilaus) (tavoite joka viikolle sykemittarin ohjelman mukaan 5h 45min). Kaloreita kului 1503, kun viikkotavoite on 2600kcal. Matka 6,5km, josta reilu 3km luistelua. Tuo oksennustauti vähensi tehokkaasti suunnitelmia.

Nyt alkuviikolla ei paljon oo ollut aikaa harrastella, mutta eilen otin ja lähdin anttilaan metsästämään tuohon meidän xbox 360:seen kinect:iä. Se löytyi, kuten myös pari peliä siihen.
Your Shape Fitness Evolved 2012! Mun uus paras kaveri. 

joo, on se joulukuusi siellä... :P

Tänään poltin 642kcal tuolla pelillä.
google.fi
google.fi
Niin hauskaa tekemistä ja nuo tänään kulutetut kalorit meni ihan vain tutustuessa peliin. Ei millään ois malttanut lopettaa :P. Jotain hyötyö siis tuostakin koneesta.

Kävin tänään lenkillä pitkästä aikaa. Ajattelin ensin hölkkäillä suht reippaasti 10min, jonka jälkeen 2min kävellen ja tuon toistaa kolme kertaa. No ensimmäinen 12min meni ja katsoin sykettä joka huiteli korkealla ja päätin kävellä reippaasti loppuajan väliin hölkäten. 1h meni, 531kcal kului. Keskisyke 156 ja max syke 192. Nopeuskeskiarvo 5.2km/h ja huippunopeus 16.8km/h (miten niin rakastan kaikkea tietoa mitä yhdestä lenkistä voi saada aikaan :P). Matkaa tuli 5,2km.
Mukana oli ezyshoes-liukuesteet, jotka ensimmäisten 15min jälkeen otin käsiini. Myyjä oli myynyt vahingossa mulle normaalimallin (ihmekö tuo oli halvemmat mitä netissä luki...) eikä juoksuun tarkoitettuja. Vasta parin käytön jälkeen huomasin netissä selatessani tuon. 

Samalla kun olin lenkillä hain vihdoinkin sen avantouintikopin avaimen. Taisin puhua siitä jo ennen joulua... niin se aika kuluu eikä mitään saa aikaseks.
Hommasin myös uimapuvun stadiumista ja ne tossut mulla olikin jo.

stadium.fi
Illalla oli siis vuorossa pieni kastautuminen avannossa...

iiks
Oli aivan ihanaa pitkästä aikaa päästä avantoon. Enskerralla taidan irrottaa otteen noista portaista ja uidakin vähän. Se tunne joka tulee avannon jälkeen on ♥!









Ps. Viikonloppuna GoExpoon ja toisena päivänä Hoplopiin ja uimaan koko perheen kans. 
Ja ensiviikolla meen käymään Fressissä harkitsemassa jäsenyyttä. Fressi on lähin meiltä, kilsan päässä.

Ei kommentteja: